Nafsu Seks..Siapa yang kuat?


Perempuan Dengan Nafsu Seks yang Besar


Bercakap tentang selera seksual yang besar, ia bukan sahaja sinonim dengan lelaki tetapi banyak mitos-mitos yang wujud dalam masyarakat tentang nafsu seksual wanita. Terdapat begitu banyak mitos tentang seks yang telah tersebar di masyarakat yang masih percaya sehingga ke hari ini.

Berikut mitos-mitos yang lekat dengan nafsu seks yang besar pada perempuan:


1. Mitos yang sering sekali muncul adalah perempuan yang mempunyai bulu-bulu tipis di sekitar tangan atau mempunyai misai tipis. Ada yang beranggapan bahawa libidonya sangat kuat berbanding lelaki.

2. Perempuan dengan berbibir tebal memang sangat menghairahkan kerana memberikan kesan sensual yang tinggi. Ada mitos yang mendedahkan perempuan dengan berbibir tebal mempunyai bentuk miss V yang tebal juga.

3. Perempuan-perempuan yang betubuh montok, ini sangat menghairahkan mata lelaki tentunya. Sebuah kenyataan disampaikan oleh pakar Obstetrics dan Gynecology melalui penyelidikan. Kajian ini menyebutkan bahawa perempuan montok mempunyai ghairah seks yang lebih tinggi berbanding dengan gadis yang mempunyai berat badan normal.

Kajian ini berdasarkan pada hormon yang disebut oestradiol dengan kepekatan tinggi. Jadi bersyukurlah bagi wanita yang mempunyai tubuh montok kerana tidak perlu takut tidak dapat memuaskan sang suami.

4. Bagi perempuan yang mempunyai bentuk tubuh sedikit bongkok udang dalam erti berpundak agak besar. Dipercayai sangat mempunyai nafsu dalam urusan oral sex.

5. Perempuan yang sering sekali melakukan sukan ternyata juga mempunyai nafsu seks yang besar. Kerana dengan bersenam aliran darah akan merangsang hormon-hormon yang menyebabkan libido besar.

6. Jika perempuan mempunyai tatapan mata yang tajam masa berbicara dengan lelaki, ada yang mengatakan bahawa perempuan tersebut mempunyai hasrat yang besar.

Poin-poin di atas merupakan mitos-mitos yang beredar dalam masyarakat, dan pastinya belum tentu kebenarannya. Yang terpenting dalam melakukan hubungan seks adalah bertahap secara benar. Untuk merangsang libido yang tinggi boleh melakukan foreplay yang lebih lama.

Lanun Lahad Datu...bersiap sedialah..Photo: Mengenai Kes Pilipin Suluk mencerobohi Lahad Datu.. 

Sebentar tadi admin telah berkomunikasi dengan masyarakat Dayak di Kalimatan dimana berpengalaman dalam kasus Dayak vs Madura mengatakan bahawa Panglima2 Dayak dari Kalimantan kini mempersiapkan diri jika Dayak Sarawak dan Leluhur mereka Dayak Sabah iaitu 'pengait' memerlukan pertolongan .. 

Maka Dayak kalimantan serta Dayak Sarawak akan bersatu menyerang pasukan Suluk di Lahad Datu Sabah .. Kerana Sabah Bukan Hak Mereka .. Tanah Borneo Milik Dayak!.

Andai Askar tidak mampu menghabiskan Suluk,bagi sahaja kami DAYAK ini kepala Bangsa SULUK itu untuk dijadikan HIASAN di rumahpanjang! 

Lupakan Indonesia Jawa banjingan itu yang tertawakan Sabah Borneo! , lupakan malaysia itu , yang penting adalah TANAH BORNEO kita!

Jangan Lupa Kami Dayak Kalimantan telah mengusir penceroboh iaitu Madura dan Kepala mereka masih lagi segar di tiang rumah adat kami.

Dayak Sarawak , Dayak Sabah 'pengait' adalah leluhur kami , kami tidak akan membisu sekiranya Lahad Datu diceroboh Bangsa Suluk Banjingan itu! , Ingat Pulau Borneo Ini adalah Dayak yang empunya!

Saya Beor Hindrowarya iaitu Dayak kalimantan kini bersedia menunggu waktu sahaja!!
Mengenai Kes Pilipin Suluk mencerobohi Lahad Datu..

Masyarakat Dayak di Kalimatan dimana berpengalaman dalam kes Dayak vs Madura mengatakan bahawa Panglima2 Dayak dari Kalimantan kini mempersiapkan diri jika Dayak Sarawak dan Leluhur mereka Dayak Sabah iaitu 'pengait' memerlukan pertolongan ..

Maka Dayak kalimantan serta Dayak Sarawak akan bersatu menyerang pasukan Suluk di Lahad Datu Sabah .. Kerana Sabah Bukan Hak Mereka .. Tanah Borneo Milik Dayak!.
Andai Askar tidak mampu menghabiskan Suluk,bagi sahaja kami DAYAK ini kepala Bangsa SULUK itu untuk dijadikan HIASAN di rumahpanjang!

Lupakan Indonesia Jawa banjingan itu yang mentertawakan Sabah Borneo! , lupakan malaysia itu , yang penting adalah TANAH BORNEO kita!
Jangan Lupa Kami Dayak Kalimantan telah mengusir penceroboh iaitu Madura dan Kepala mereka masih lagi segar di tiang rumah adat kami.
Dayak Sarawak , Dayak Sabah 'pengait' adalah leluhur kami , kami tidak akan membisu sekiranya Lahad Datu diceroboh Bangsa Suluk Banjingan itu! , Ingat Pulau Borneo Ini adalah Dayak yang punya!
Saya Beor Hindrowarya iaitu Dayak kalimantan kini bersedia menunggu waktu sahaja!!sumber : http://www.facebook.com/WWWpengeRinduCOM

Gaji Naik ... YahooGaji Kakitangan Awam Naik???


Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Razak berbesar hati di mana akan bertindak meluluskan kenaikan gaji akkitangan awam 2013 sekitar RM400 dan elaun perumahan dinaikkan kepada (antara RM350-RM450). Dan dijangka kenaikan gaji kakitangan awam + elaun perumahan (ETP) akan diluluskan pada seawal hari Khamis ini atau selewat-lewatnya awal minggu hadapan.


Meteor Russia-Rakaman cctv


meteor jatuh di rusia menggemparkan penduduk
Serpihan tahi bintang (Meteor) meletup dan jatuh di tengah Rusia sehingga mencetuskan panik apabila ia mengakibatkan gegaran yang menyebabkan tingkap pecah dan lebih 400 orang cedera.
Keadaan itu menyebabkan trafik tergendala di bandar Chelyabinsk apabila sebahagian tahi bintang yang jatuh terbakar di paras rendah atmosfera di bandar itu.

Menteri dalam negeri berkata, lebih 250 orang cedera, tiga daripada mereka cedera parah, apabila gegaran gelombang itu tercetus di Chelyabinsk dan beberapa bandar yang lain.
Kementerian kecemasan berkata, komunikasi mudah alih dihentikan sementara. Pada pukul 9.20 pagi (waktu Rusia), sebuah objek dilihat di atas Chelyabinsk di mana ia terbang dengan kelajuan yang tinggi dan meninggalkan kepulan asap di belakangnya. Dalam masa dua minit, terdapat dua letupan,” kata pegawai kecemasan, Yuri Burenko dalam satu kenyataan.
Gelombang itu memecahkan tingkap dan kaca di Chelyabinsk dan beberapa bandar lagi di kawasan itu,” katanya.


Bayi Mengandung...pelik


Subhanallah!! Bayi Mengandungkan Bayi Lain Dalam Perut


Subhanallah!! Bayi Mengandungkan Bayi Lain Dalam Perut | Jika terdapat sebarang benjolan terhadapbentuk fizikal di badan kita, bekemungkinan ia merupakan satu penyakit ketumbuhan yang perlu dibuang melalui pembedahan. Satu kes telah berlaku di mana seorang bayi dipercayai terdapat satu ketumbuhan di bahagian perutnya. Ibu bapanya bertindak menghantar ke hospital bagi tujuan semakan. Namun apa yang memeranjatkan mereka, hasil daripada imbasan yang dilakukan, bayi tersebut bukan mengalami ketumbuhan akan tetapi ia dipercayai mengandungkan seorang bayi dalam perutnya.
Afiah Syafina, seorang bayi perempuan berusia 2 bulan, anak dari pasangan Bambang Sarianto & Syarifah yang keduanya berkerja sebagai Guru Sekolah di Tebing Tinggi, Bayi pasangan ini mengalami perut buncit, yang setelah dibuat pemeriksaan dianggap Tumor yang harus segera dibedah.
Saat pasangan ini menjumpai Prof.dr.Chairuddin P.Lubis, beliau Secara langsung menghubungi Pak Biebie (Rtn.Kentjana Salim) dari Rotary Club Deli Medan.

Rotary Club Deli Medan cepat kesana dan membantu pembiayaan biaya pembedahan dan rawatan di Rumah Sakit Gleni International Medan.
Dengan ditemani oleh Dr.Djeni Bijantoro SBB SPBA, Operasi pembedahan dilaksanakan pada hari Sabtu, 19 Januari 2008 dari jam 08:00 – 11:30

Hasilnya cukup mengejutkan dan ternyata yang disangka Tumor itu adalah Janin berusia 5 bulan!!Saat ini si kecil Afiah dalam keadaan sihat.

facebook....?????


KEBAIKAN DAN KEBURUKAN FB dalam kehidupan seharian kita?

Apakah pendapat anda?,, ramai kita sudah di kejutkan dengan fenomena Facebook yang membuat kita lalai dan lali seharian. Dari menggunakan laptop sehingga ke Handphone yang serba canggih. Sekarang dah ada keluaran terbaru seperti Galaksi Tab yang membolehkan kita melayari FB tanpa henti... adakah ini salah satu cara kehidpuan kita? Kita sanggup membelanjakan wang dengan banyak hanya ingin mengisi masa kita sendiri tanpa kita sedari...

Adakah kita menjadi hamba atau FB menjadi hamba kepada kita? adakah kita terfikir begini... semua manusia tidak mahu mengaku yang kita menjadi hamba kepada FB... cuba kita toleh kebelakang... dalam seharian berapa kali kita update dalam FB... ya kita x sedar. banyak masa kita habiskan untuk FB... untuk apa... hanya untuk bersosial... adakah ini cara hidup kita... Di pejabat... berapa masa yg kita ambilkan untuk update FB sedangkan masa itu adalah masa kita bekerja dan kerja kita di bayar dengan gaji... adakah salah perbuatan kita itu? kenapa kita tidak terfikir kita sudah menggunakan masa majikan kita ...kita menipu, kita buat salah, kita menerima gaji yg bukan kerja kita... sampai bila... tenungkan kemana perginya wang gaji kita dengan mudah tanpa dapat di simpan untuk masa depan.. fikirkan berkat gaji yg kita dapat..

Kebaikan... masih ada kebaikannya... pada yg pandai menggunakan fb sebagai sumber incom dalam kehidupan seharian... berbagai jualan di lakukan bg yang pandai menggunkan fb sebagai satu saluran perniagaanya sendiri. ramai juga yang sudah kaya dengan menggunakan fb sebagai pusat jualan.

Dalam fb banyak peluang yg kita boleh dapat kerana ramai masyarakat amat berminat dengan laman sosial ini dalam seharian kehidupan.. Selagi ada tempat yang menjadi tumpuan seperti fb.. maka peluang menjalankan perniagaan amat baik... syabas pada yg pandai mencuri peluang...dalam perniagaan... kita perlu mencipta nama dan Brand kita sendiri...

Dalam perniagaan kita perlu ramai komuniti atau masyarakat untuk kita sebarkan malumat dan promosi perniagaan kita... ada juga yang ingin jadikan fb sebagai tempat mencuba atau try seperti menjalankan perniagaan tanpa modal... hanya ayat ayat power seperti... duduk di rumah duit masuk akaun beribu ringgit.   harus di ingat kalau benar duit masuk dengan mudah beribu ringgit seminggu kenpa perlu lagi membuat sebaran pada org lain sedangkan kita sudah mendapat peluang untuk menjadi kaya...

Maka jelaslah... orang itu sendiri pun masih mencuba untuk menjadi kaya... kerana di saat itu dia sendiri pun belum ada incom seperti yg di gambarkan... harus di ingat... jangan ada unsur menipu dalam sebarang promosi pada masyarakat... kerana jika kita memang berniat menipu begitu maka kita sendiri akan mendapat susah kelak... elak-elakkan...

Serangan Lanun??? Biar betul ni..


Gambar Serangan Lahad Datu !! Gempar!! Gambar Pencerobohan Lelaki Bersenjata Di Lahad Datu Sabah!!

Sangat menggemparkan..tidak sangka rakyat asing telah menduduki negara secara terang-terangan dengan senjata. Jadi Apa tindakan pihak pasukan keselamatan Malaysia?

Lebih 100 lelaki warga asing dipercayai dari selatan Filipina yang berpakaian ala tentera dan sebahagiannya dipercayai bersenjata api berjaya dikesan menyeludup masuk dan menceroboh ke Lahad Datu, Sabah pada Selasa lalu.
Bagaimanapun keadaan di sana ketika ini terkawal dan pihak keselamatan negara yang terdiri pasukan tentera dan polis, termasuk dari unit komando sedang memantau situasi tersebut bagi mengelakkan sebarang insiden yang tidak diingini berlaku.Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar dalam kenyataan tiga perenggannya pada malam Rabu bagaimanapun meminta orang ramai supaya tidak bimbang dengan insiden tersebut.
Menurutnya, insiden yang berlaku disebabkan masalah yang berlaku di selatan Filipina.
Beliau berkata pihak keselamatan telah mengambil tindakan mengepung kawasan tersebut dan mengarahkan kumpulan tersebut meletak senjata serta menyerah diri.
“Keadaan ini adalah terkawal dan orang ramai tidak perlu bimbang,” kata Ismail.
Menurut sumber polis, kumpulan ini dikatakan telah mendarat di persisiran pantai Lahad Datu dengan menaiki bot pancung.
Bagaimanapun setakat 10 malam, pihak berkuasa keselamatan tidak dapat mengesahkan tujuan kumpulan itu sama ada merancang untuk melakukan aktiviti keganasan di bandar berkenaan.
Sementara itu, Panglima ATM Jen Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin ketika dihubungi Bernama enggan mengulas lanjut mengenai insiden itu dan hanya berkata “tunggu kenyataan daripada Ketua Polis Negara”.
Pengarah Jabatan Petugas Khas dan Anti Pengganas Bukit Aman, Datuk Mohamad Fuzi Harun, berkata polis Sabah masih menjalankan siasatan terhadap insiden tersebut.
Pesuruhjaya Polis Sabah Datuk Hamza Taib ketika dihubungi enggan mengulas lanjut mengenai insiden itu dan kemungkinan satu sidang media akan diadakan Khamis berhubung perkara berkenaan.
Dalam perkembangan berkaitan, sebuah protal berita difahamkan  ‘semua tindakan perlu’ telah diambil oleh pihak berkuasa bagi memastikan kawasan yang terlibat khususnya dan Sabah amnya berada dalam keadaan selamat.
Dikatakan, beberapa kawasan pulau kecil yang disyaki digunakan oleh warga asing tersebut telah dikenal pasti lokasinya.
Menurut sumber, insiden tersebut berkait rapat dengan tuntutan warga asing berkenaan terhadap kedaulatan Sabah namun siasatan terperinci masih dijalankan bagi menentukan motif sebenar kejadian.
Maklumat dari sumber:-
Assalamualaikum, maklumat dr Ops room KK
1. Staf telah menerima maklumat daripada ACP Manaf (Polis Marin Sabah) memaklumkan mengenai status terkini penglihatan kejadian. Pada jam lebih kurang 0800 hari ini, IPD Lahad Datu telah menerima maklumat seramai 32 orang (6 orang berpakaian jubah dan selebihnya memakai baju celoreng dan seluar biasa) telah berkumpul di rumah Ahmad Malandi @ Mat Bom di Kampung Tanduo. Kumpulan ini dipercayai daripada ahli Kesultanan Sulu dari Pulau Sibutu dan Pulau Sipangkot, Filipina di ketuai oleh Hj Musa @ Hj Kuning @ Dato’ Puin. Kumpulan ini juga dilaporkan membawa senjata M16.
2. Kumpulan ini dilaporkan bertujuan untuk melawat Ahmad Malandi @ Mat Bom yang kini berada di wad ICU Hospital Lahad Datu (sakit tidak diketahui). Kejadian ini juga berlanjutan daripada insiden pertemputan MNLF dan KAS yang dilaporkan sebelum ini. Kumpulan ini dilaporkan juga dilaporkan cuba membuat huru-hara dan memalukan kerajaan Malaysia sebelum pilihanraya yang akan datang.
3. Berlanjutan daripada insiden tersebut, Polis Marin telah memulakan Op DAYAK bagi mencegah kemasukan kumpulan ini. 3 buah bot telah ditugaskan untuk mengawas perairan negara dari Pulau Tambisan ke Tanjung Labian. Pasukan VAT 69 juga akan tiba pada malam ini untuk membantu operasi. Bagi aset TLDM KD TODAK telah berada di Tanjung Labian dan sedang melaksanakan rondaan bersama KM BANGI. KD PERAK dalam pelayaran ke Tanjung Labian dan dijangka tiba pada 1900. Tim ZULU dan ZEBRA dalam perjalanan ke Lahad Datu sebelum ditugaskan menaiki CB 90 ke Tanjung Labian.
4. Maklumat daripada anggota perisikan PASKAL, pada 1500 hari ini telah terserempak dengan 10 orang berpakaian celoreng di Tanjung Labian. Butiran lanjut belum dapat dipastikan lagi. Dijangkakan seramai 100 dari kumpulan ini akan bergerak ke kawasan Felda Sahabat dari Pulau Bangao, Filipina (35 bbn Timur Tanjung Labian).
5. Kapal-kapal dipelabuhan telah dimaklumkan untuk meningkatkan 4HNFS.
Maklumat terkini dr PWL2, kapalx tingkatkan immediate notice for sea.

sumber :  http://kacamataview.blogspot.com/2013/02/serangan-lahad-datu-gempar-gambar.html

p/s Yang penting keselamatan negara perlulah diutamakan. Gunalah cara terbaik untuk menyelesaikan masalah ini...

Beranikah serang IRAN????


Jet pejuang terbaru iran NEW STEALTH QAHER F-313Perayaan Ten Day Dawn ialah perayaan menyambut ulang tahun kepulangan Ayatollah Khomeini ke Iran ketika Revolusi 1979.Sempena perayaan tahun ini, kerajaan Iran memperlihatkan pesawat pejuang terkini mereka iaituQaher 313. Qaher bermaksud penjajah dalam bahasa Farsi dan ia merupakan pesawat stealth pertama keluaran Iran. Iran mendakwa pesawat ini mampu bersaing dengan pesawat F-22 Raptor milik Amerika Syarikat. 

P/S Kesimpulannya, untuk menjadi negara yang kuat kena ada teknologi yang hebat seperti teknologi persenjataan. Malaysia sekurang-kurangnya mestilah hebat dalam teknologi ini agar tidak di pandang rendah oleh pihak lain.

Syria....perjuanganmu pasti akan mendapat kejayaan..


Syria.....
Ketika ini peperangan sedang berlaku di Syria. Moga tiada lagi darah yang mengalir dan diharapkan peperangan akan berakhir.

Iklan istimewaIklan terbaik di alam maya.......


Apa pandangan anda.... ngeee

Catatan Popular